Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
BROBÄCK

BROBÄCK Bord 150 Grå/Vit

BROBÄCK Bord 150 Grå/Vit är ett bord med stilren och tidlös design i kategorin bord från BROBÄCK. Du kan handla hos Furniturebox för priset 8 095 kr. Detta bordet passar de allra flesta hemmen och rekommenderas såklart även för ditt. Klassisk skandinavisk design - perfekt för det skandinaviska hemmet och stilen. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem. Skandinavisk design i sin bästa form.

Mer info om BROBÄCK Bord 150 Grå/Vit från BROBÄCK

BROBÄCK är ett snyggt och modernt matbord som passar på de flesta uteplatser. Den väl genomtänkta designen med eleganta linjer skapar en fräsch och lyxig atmosfär som smittar av sig på sin omgivning. Bordets stomme är tillverkad i vitlackad aluminium medan bordsskivan består av slittåligt högtryckslaminat. Skandinavisk möbeldesign i toppklass!Bord med stomme i vitlackad aluminium och bordsskiva i grått högtryckslaminat.

Söker du ännu mer info om BROBÄCK Bord 150 Grå/Vit från tillverkaren BROBÄCK? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: BROBÄCK Bord 150 Grå/Vit
  • Artikelnummer: 6362300666009515
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: BROBÄCK
  • Taggar: bord,matbord,utomhus
  • Pris: 8 095 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa BROBÄCK Bord 150 Grå/Vit från BROBÄCK och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på BROBÄCK Bord 150 Grå/Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från BROBÄCK som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya BROBÄCK Bord 150 Grå/Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från BROBÄCK