Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
BRETAGNE

BRETAGNE Förlängningsbart bord 157 Grå/Svart

BRETAGNE Förlängningsbart bord 157 Grå/Svart är ett bord med spännande utformning och design. Bordet ligger i i kategorin bord från BRETAGNE. Du kan handla hos Furniturebox för det trevliga priset 5 795 kr. Detta bord är den perfekta möbeln för ditt hem. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om BRETAGNE Förlängningsbart bord 157 Grå/Svart från BRETAGNE

BRETANGE är ett modernt och stilrent matbord för Sommarens alla tillfällen. Dess raka och enkla formspråk gör det lättmatchat med stolar och andra utemöbler. Bordet äger dessutom den praktiska fördelen att det är förlängningsbart. Det har en stomme i aluminium och ben bordsskiva i grått konstträ. Bordet finns att tillgå i två storlekar. Snygg och pålitlig möbel för sommarens alla tillfällen!Dess raka och enkla formspråk gör det lättmatchat med stolar och andra utemöblerFörlängningsbart bord med svart stomme i aluminium och grå skiva i konstträ.

Söker du ännu mer info om BRETAGNE Förlängningsbart bord 157 Grå/Svart från tillverkaren BRETAGNE? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: BRETAGNE Förlängningsbart bord 157 Grå/Svart
  • Artikelnummer: 6362300663600548
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: BRETAGNE
  • Taggar: bord,matbord,utomhus
  • Pris: 5 795 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa BRETAGNE Förlängningsbart bord 157 Grå/Svart från BRETAGNE och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på BRETAGNE Förlängningsbart bord 157 Grå/Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från BRETAGNE som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya BRETAGNE Förlängningsbart bord 157 Grå/Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.