Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Swedese

Breeze Bord 46cm, Vit

Breeze Bord 46cm, Vit är ett bord med en läcker utformning i kategorin bord från Swedese. Du kan handla hos RoyalDesign för priset 3 963 kr. Bordet är utformat och skapat för att hålla i många år - både konstruktions- som designmässigt. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om Breeze Bord 46cm, Vit från Swedese

Breeze är formgivet av Monica Förster för Swedese. Bordet finns i olika storlekar och färger. Bordsskivan finns i två olika utföranden, med eller utan vågig kant. Borsskivan är gjord i laserad ask.

Söker du ännu mer info om Breeze Bord 46cm, Vit från tillverkaren Swedese? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: Breeze Bord 46cm, Vit
  • Artikelnummer: 4689600673157567
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: Swedese
  • Taggar:
  • Pris: 3 963 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Breeze Bord 46cm, Vit från Swedese och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Breeze Bord 46cm, Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Swedese som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Breeze Bord 46cm, Vit med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.