Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Karl Andersson & Söner

Bouquet Bord Ø125x74.5cm, Ek

Bouquet Bord Ø125x74.5cm, Ek är ett bord med en praktisk och spännande utformning i kategorin bord från Karl Andersson & Söner. Du kan handla hos RoyalDesign för prisvärda priset 14 090 kr. Du kommer garanterat älska detta bordet lika mycket som vi gör.

Mer info om Bouquet Bord Ø125x74.5cm, Ek från Karl Andersson & Söner

Bordserien Bouquet löser utmaningen hur man får plats många personer runt ett bord genom sin kreativa utformning. Runda raka träben och en central knut skapar geometri som erbjuder benutrymme och stabilitet. Bordets namn och utseende har inspiration från en bukett med rosor. Bordsskiva i fanerad trälamell och ben i massivt trä med lackad knut.

Söker du ännu mer info om Bouquet Bord Ø125x74.5cm, Ek från tillverkaren Karl Andersson & Söner? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: Bouquet Bord Ø125x74.5cm, Ek
  • Artikelnummer: 4689600660384436
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: Karl Andersson & Söner
  • Taggar:
  • Pris: 14 090 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Bouquet Bord Ø125x74.5cm, Ek från Karl Andersson & Söner och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Bouquet Bord Ø125x74.5cm, Ek ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Karl Andersson & Söner som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Bouquet Bord Ø125x74.5cm, Ek med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från Karl Andersson & Söner

Inga fler produkter från varumärket hittades.