Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
BOSTON

BOSTON Bord 200 Grå

BOSTON Bord 200 Grå är ett bord med en estetiskt tilltalande utformning i kategorin bord från BOSTON. Du kan handla hos Furniturebox för det tilltalande priset 4 495 kr. Bordet kommer att sätta en särskild prägel på alla hem det placeras i. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om BOSTON Bord 200 Grå från BOSTON

BOSTON bord i aluminium och Gaumox{2122}. BOSTON är en enkel och stilren matgrupp i trendigt ljusgrått och svart. Gaumo är återvunnen plast som präglas för att ge ett träliknande utseende. Resultatet blir mycket naturtroget, står emot väder och vind bra och kräver ingen speciell skötsel.Matbord för utomhusbruk i aluminium och Gaumox{2122}.MåttLängd: 200 cmBredd: 90 cmHöjd: 72 cm

Söker du ännu mer info om BOSTON Bord 200 Grå från tillverkaren BOSTON? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: BOSTON Bord 200 Grå
  • Artikelnummer: 6362300585432093
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: BOSTON
  • Taggar: bord,matbord,utomhus
  • Pris: 4 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa BOSTON Bord 200 Grå från BOSTON och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på BOSTON Bord 200 Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från BOSTON som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya BOSTON Bord 200 Grå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.