Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Fermob

Bistro Bord Ø60, Linen

Bistro Bord Ø60, Linen är ett bord med stilren och tidlös design i kategorin bord från Fermob. Du kan handla hos RoyalDesign för priset 1 458 kr. Detta bordet passar de allra flesta hemmen och rekommenderas såklart även för ditt.

Mer info om Bistro Bord Ø60, Linen från Fermob

Bistro bord från Fermob. Ett snyggt och enkelt bord tillverkat i lackat stål och bordet har en UV-beständig yta för att inte blekna i solen. Bordet passar utmärkt på balkongen eller för uteplatsen vid dörren, perfekt att sitta och ta sitt morgonkaffe vid.

Söker du ännu mer info om Bistro Bord Ø60, Linen från tillverkaren Fermob? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: Bistro Bord Ø60, Linen
  • Artikelnummer: 4689600648851765
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: Fermob
  • Taggar:
  • Pris: 1 458 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Bistro Bord Ø60, Linen från Fermob och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Bistro Bord Ø60, Linen ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Fermob som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Bistro Bord Ø60, Linen med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.