Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
OX Denmarq

Big O Bord, Svart Marmor/Svart

Big O Bord, Svart Marmor/Svart är en av våra favoritprodukter på MallofDesign.se med stilren utformning i kategorin våra favoriter just nu från OX Denmarq. Du kan köpa den hos RoyalDesign för kostnaden 17 400 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Materialet marmor som den är skapad av är den metamorfa bergart som på senare år blivit omåttligt populär bland inredningsprodukter. En riktig klassiker som aldrig kommer gå ur tiden. Unik formgivning av en framstående designer.

Mer info om Big O Bord, Svart Marmor/Svart från OX Denmarq

Big O bord från Ox Denmarq, formgiven av Dennis Marquart. Är ett snyggt matsalsbord med mjuka och runda former. Bordet har karaktär och är en stabil pjäs som kommer förbli en klassiker. Rent, enkelt och i fantastiskt material, mer behövs inte för att älska detta bord.

Söker du ännu mer info om Big O Bord, Svart Marmor/Svart från tillverkaren OX Denmarq? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Våra favoriter just nu.

  • Produktnamn: Big O Bord, Svart Marmor/Svart
  • Artikelnummer: 4689600266769269
  • Kategori: Våra favoriter just nu
  • Varumärke: OX Denmarq
  • Taggar:
  • Pris: 17 400 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Big O Bord, Svart Marmor/Svart från OX Denmarq och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Big O Bord, Svart Marmor/Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från OX Denmarq som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Big O Bord, Svart Marmor/Svart med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.