Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
BERGSTRÖM

BERGSTRÖM Bord 160 Vit + 6 KUNGÄLV Stol Svart

BERGSTRÖM Bord 160 Vit + 6 KUNGÄLV Stol Svart är ett bord med spännande utformning och design. Bordet ligger i i kategorin bord från BERGSTRÖM. Du kan handla hos Furniturebox för det trevliga priset 7 495 kr. Detta bord är den perfekta möbeln för ditt hem. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om BERGSTRÖM Bord 160 Vit + 6 KUNGÄLV Stol Svart från BERGSTRÖM

1 st BERGSTRÖM Bord 160 VitBERGSTRÖM är ett stilrent bord med ett mjukt men samtidigt stringent formspråk som bidrar med en hemtrevlig och trygg atmosfär i bostaden. Vackra detaljer som de ornamenterade benen och bordskanten i kombination med den medföljande iläggsskivan på fyrtio centimeter, ger i slutändan ett mycket praktiskt och funktionellt bord med ett rogivande och stilfullt uttryck.6 st KUNGÄLV Stol Svart PUKUNGÄLV är en elegant och bekväm stol som förenar den starka trenden med tygbeklädda matrumsstolar med klassisk lounge-design. De smakfullt placerade knapparna i ryggstödet och de vita benen är bara två exempel på detaljer som lyfter det visuella intrycket. KUNGÄLV finns till salu i två versioner, den ena versionen har en mycket smakfull klädsel i form av svart PU (läderimitation) medan den andra beklätts med ett stiligt ljusgrått tyg, båda har begåvats med en mycket tilltalande textur och kvalitetskänslan är svår att ta miste på!MaterialBordStolarSkiva: MDFUnderrede: Massivt gummiträKlädsel: PUStomme: Massivt gummiträMåttBordStolarLängd: 160-200 cmBredd: 95 cmHöjd: 74 cmIläggsskivans längd: 40 cmBredd: 49 cmDjup: 59 cmHöjd: 94 cmSittbredd: 46-35 cmSittdjup: 39 cmSitthöjd: 46 cm

Söker du ännu mer info om BERGSTRÖM Bord 160 Vit + 6 KUNGÄLV Stol Svart från tillverkaren BERGSTRÖM? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: BERGSTRÖM Bord 160 Vit + 6 KUNGÄLV Stol Svart
  • Artikelnummer: 6362300255523988
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: BERGSTRÖM
  • Taggar: bord,inomhus,matgrupper
  • Pris: 7 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa BERGSTRÖM Bord 160 Vit + 6 KUNGÄLV Stol Svart från BERGSTRÖM och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på BERGSTRÖM Bord 160 Vit + 6 KUNGÄLV Stol Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från BERGSTRÖM som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya BERGSTRÖM Bord 160 Vit + 6 KUNGÄLV Stol Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.