Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
BELLTON

BELLTON Förlängningsbart bord 170 Vit/Trådben

BELLTON Förlängningsbart bord 170 Vit/Trådben är ett bord med en praktisk och spännande utformning i kategorin bord från BELLTON. Du kan handla hos Furniturebox för prisvärda priset 4 395 kr. Du kommer garanterat älska detta bordet lika mycket som vi gör.

Mer info om BELLTON Förlängningsbart bord 170 Vit/Trådben från BELLTON

BELLTON är ett förlängningsbart matbord med tydliga retrovibbar. Dess tilltalande design där kromad metall möter vitlackat trä, levererar en riktigt wow-känsla med sin elegans och skönhet! Med hjälp av två medföljande iläggsskivor kan BELLTON förlängas med hela 60 centimeter vilket gör bordet idealiskt för alla upptänkliga festligheter där extra sittplatser behövs. Ett praktiskt och rejält matbord som passar i de flesta hem! Komplettera gärna med matchande stolar ur vårt omfångsrika sortiment.Ovalt, förlängningsbart matbord med vitlackad skiva och kromade trådben.

Söker du ännu mer info om BELLTON Förlängningsbart bord 170 Vit/Trådben från tillverkaren BELLTON? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: BELLTON Förlängningsbart bord 170 Vit/Trådben
  • Artikelnummer: 6362301021588426
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: BELLTON
  • Taggar: bord,inomhus,matbord
  • Pris: 4 395 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa BELLTON Förlängningsbart bord 170 Vit/Trådben från BELLTON och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på BELLTON Förlängningsbart bord 170 Vit/Trådben ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från BELLTON som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya BELLTON Förlängningsbart bord 170 Vit/Trådben.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.