Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
ATLANTA

ATLANTA CAFE Bord 120 Svart

ATLANTA CAFE Bord 120 Svart är ett bord med en praktisk och spännande utformning i kategorin bord från ATLANTA. Du kan handla hos Furniturebox för prisvärda priset 1 895 kr. Du kommer garanterat älska detta bordet lika mycket som vi gör. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om ATLANTA CAFE Bord 120 Svart från ATLANTA

ATLANTA CAFEBORD i svart aluminium och träimitation. ATLANTA Cafebord är lite mindre bord som passar bra med till exempel ATLANTA Stapelstol. Bordet finns i två storlekar och är tillverkat av svart aluminium och svart Gaumo?. Gaumo? är återvunnen plast som präglas för att ge ett träliknande utseende. Resultatet blir mycket naturtroget, står emot väder och vind bra och kräver ingen speciell skötsel.Cafébord i svart aluminium och träimitation.MåttBredd: 70 cmLängd: 120 cmHöjd: 72 cm

Söker du ännu mer info om ATLANTA CAFE Bord 120 Svart från tillverkaren ATLANTA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: ATLANTA CAFE Bord 120 Svart
  • Artikelnummer: 6362300579495886
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: ATLANTA
  • Taggar: balkongbord,bord,utomhus
  • Pris: 1 895 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa ATLANTA CAFE Bord 120 Svart från ATLANTA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ATLANTA CAFE Bord 120 Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ATLANTA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ATLANTA CAFE Bord 120 Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.