Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
ATLANTA

ATLANTA Bord 140 Grå

ATLANTA Bord 140 Grå är ett bord med en läcker utformning i kategorin bord från ATLANTA. Du kan handla hos Furniturebox för priset 1 995 kr. Bordet är utformat och skapat för att hålla i många år - både konstruktions- som designmässigt. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om ATLANTA Bord 140 Grå från ATLANTA

ATLANTA matbord i grå 4-trådig konstrotting och skiva i glas. ATLANTA är en serie möbler i flätad konstrotting, perfekt för långa middagar i solnedgången. Stadiga bord och stolar i flera storlekar och modeller av högkvalitativ Quatóx{2122}-rotting. Quatóx{2122} är konstrottingfibrer med hög beständighet mot kyla, värme och UV-strålning. Dessa konstrottingmöbler har god sittkomfort och kräver inget speciellt underhåll annat än normal avtorkning.Matbord i grå konstrotting på stålstomme med skiva i glas.MåttLängd: 140 cmBredd: 80 cmHöjd: 73 cm

Söker du ännu mer info om ATLANTA Bord 140 Grå från tillverkaren ATLANTA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: ATLANTA Bord 140 Grå
  • Artikelnummer: 6362300579537337
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: ATLANTA
  • Taggar: bord,matbord,utomhus
  • Pris: 1 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa ATLANTA Bord 140 Grå från ATLANTA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ATLANTA Bord 140 Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ATLANTA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ATLANTA Bord 140 Grå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.