Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Department

Astructure bord Ã?90, vit

Astructure bord Ã?90, vit är ett bord med en läcker design som kommer att passa perfekt i ditt hem. Produkten ligger i kategorin bord från Department. Du kan handla hos RUM21 för priset 5 841 kr. Detta bord är en mycket trevlig möbel som passar alla designstilar. Denna produkt är i färgen vit. Måttangivelser och storlek finner du lite längre ned på sidan. Skandinavisk design i sin bästa form.

Mer info om Astructure bord Ã?90, vit från Department

Astructure bord från Department. Ett stort bord i skandinavisk design och med vackert formspråk och detaljer. Bordet är höj och sänkbart och kan användas som matbord, skrivbord eller som ett barbord med barstolar. När du höjer bordet drar du upp skivan och pluggar in stoppinne i ett annat hål. Det finns fem olika höjdlägen. En enkel och innovativ design som även är en fin detalj och ger bordet karaktär. Trots att bordets höjd går att justeras är bordet stabilt. Matbordet är cirkulärt och rymmer sex gäster. Bordet har stomme i massiv ask och bordskivan är tillverkad av 18 mm tjock vit HPL laminat med mattlackad yta. De olika höjderna är 66,5 cm, 72,5 cm, 78,5 cm, 84,5 cm och 90,5 cm.

Söker du ännu mer info om Astructure bord Ã?90, vit från tillverkaren Department? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: Astructure bord Ã?90, vit
  • Artikelnummer: 2714702047452950
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: Department
  • Taggar: bord,hem,hem-och-trädgård,matbord,möbler,möbler-bord-matbord,och,trädgård
  • Pris: 5 841 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Astructure bord Ã?90, vit från Department och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Astructure bord Ã?90, vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Department som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Astructure bord Ã?90, vit med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.