Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
ASKÖ

ASKÖ Bord 115 Ask/Aluminium

ASKÖ Bord 115 Ask/Aluminium är ett bord med en mycket snygg formgivning i kategorin bord från ASKÖ. Du kan handla hos Furniturebox för överkomliga 1 795 kr. Passa på att köp detta bord idag. Imorgon kan det vara slut. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om ASKÖ Bord 115 Ask/Aluminium från ASKÖ

ASKÖ är ett behändigt och praktiskt bord med snygga detaljer. Bordets universala design i kombination med de övertänkta materialvalen ger ett snyggt bord som lämpar sig ypperligt för små uteplatser och altaner. Dess enkla konstruktion med underrede i grå aluminium och bordsyta i vaker ask skapar en klassisk känsla av avkoppling i sommarsolen!MåttLängd: 115 cmBredd: 60 cmHöjd: 73 cm

Söker du ännu mer info om ASKÖ Bord 115 Ask/Aluminium från tillverkaren ASKÖ? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: ASKÖ Bord 115 Ask/Aluminium
  • Artikelnummer: 6362300587912769
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: ASKÖ
  • Taggar: utomhus-,utomhus,-bord-,bord,-matbord,matbord
  • Pris: 1 795 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa ASKÖ Bord 115 Ask/Aluminium från ASKÖ och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ASKÖ Bord 115 Ask/Aluminium ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ASKÖ som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ASKÖ Bord 115 Ask/Aluminium.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.