Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
ASK

ASK Förlängningsbart Bord 200 Natur

ASK Förlängningsbart Bord 200 Natur är ett bord med en läcker design som kommer att passa perfekt i ditt hem. Produkten ligger i kategorin bord från ASK. Du kan handla hos Furniturebox för priset 9 795 kr. Detta bord är en mycket trevlig möbel som passar alla designstilar.

Mer info om ASK Förlängningsbart Bord 200 Natur från ASK

ASK är ett praktiskt och lyxigt matbord som är förlängningsbart med hjälp två medföljande iläggsskivor. Den eleganta och raka designen i kombination med den vackra finishen skapar en inbjudande känsla som smittar av sig på sin omgivning. Bordet är tillverkat värmebehandlad svensk ask som i förening med den stadiga konstruktionen resulterar i ett stadigt och slittåligt bord som kommer tjäna sitt syfte i många år framöver. Det perfekta matbordet för sommarens alla mysiga fester!Förlängningsbart matbord i termobehandlad ask med dubbla iläggsskivor.

Söker du ännu mer info om ASK Förlängningsbart Bord 200 Natur från tillverkaren ASK? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: ASK Förlängningsbart Bord 200 Natur
  • Artikelnummer: 6362300588085920
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: ASK
  • Taggar: bord,matbord,utomhus
  • Pris: 9 795 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa ASK Förlängningsbart Bord 200 Natur från ASK och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ASK Förlängningsbart Bord 200 Natur ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ASK som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ASK Förlängningsbart Bord 200 Natur.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.