Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
ARLÖV

ARLÖV Bord 150 Vit/Grå

ARLÖV Bord 150 Vit/Grå är ett bord med en läcker design som kommer att passa perfekt i ditt hem. Produkten ligger i kategorin bord från ARLÖV. Du kan handla hos Furniturebox för priset 3 295 kr. Detta bord är en mycket trevlig möbel som passar alla designstilar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om ARLÖV Bord 150 Vit/Grå från ARLÖV

ARLÖV är ett smakfullt och bekvämt matbord. Dess moderna design kryddas effektivt med retroinfluenser och skänker harmoni till din uteplats. Bordet har ett underrede i vitlackad aluminium och bordsskiva i det träimiterande materialet GAUMO (slittåligt material bestående av återvunnen plast). I ARLÖV-serien finner du även en matchande stol samt en solsäng.MåttLängd: 150 cmBredd: 90 cm

Söker du ännu mer info om ARLÖV Bord 150 Vit/Grå från tillverkaren ARLÖV? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: ARLÖV Bord 150 Vit/Grå
  • Artikelnummer: 6362300587912740
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: ARLÖV
  • Taggar: bord,matbord,utomhus
  • Pris: 3 295 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa ARLÖV Bord 150 Vit/Grå från ARLÖV och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ARLÖV Bord 150 Vit/Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ARLÖV som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ARLÖV Bord 150 Vit/Grå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.