Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
ANTIBBE

ANTIBBE Förlängningsbart bord 210 Vit/Vit

ANTIBBE Förlängningsbart bord 210 Vit/Vit är ett bord med en praktisk och spännande utformning i kategorin bord från ANTIBBE. Du kan handla hos Furniturebox för prisvärda priset 11 495 kr. Du kommer garanterat älska detta bordet lika mycket som vi gör. Denna produkt är i färgen vit. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om ANTIBBE Förlängningsbart bord 210 Vit/Vit från ANTIBBE

ANTIBBE är en snygg och praktisk utemöbelserie som passar på de flesta moderna uteplatser. Dess raka och eleganta design ger utemiljön ett svalt och stilrent uttryck. Serien innehåller först och främst matbord i olika storlekar och färger, den erbjuder dessutom en praktisk stapelstol. Borden har en stomme i aluminium och skiva i stilfull kompaktlaminat. Stolen har även den en stomme i aluminium samt sits och ryggstöd i textilene. Snygga och pålitliga möbler för sommarens alla tillfällen!Dess raka och eleganta design ger utemiljön ett svalt och stilrent uttryckFörlängningsbart bord med vit aluminiumstomme och vit bordsskiva i kompaktminat.

Söker du ännu mer info om ANTIBBE Förlängningsbart bord 210 Vit/Vit från tillverkaren ANTIBBE? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: ANTIBBE Förlängningsbart bord 210 Vit/Vit
  • Artikelnummer: 6362300663600356
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: ANTIBBE
  • Taggar: bord,matbord,utomhus
  • Pris: 11 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa ANTIBBE Förlängningsbart bord 210 Vit/Vit från ANTIBBE och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ANTIBBE Förlängningsbart bord 210 Vit/Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ANTIBBE som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ANTIBBE Förlängningsbart bord 210 Vit/Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.