Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
ANNIE

ANNIE Bord 150 Teak/Svart

ANNIE Bord 150 Teak/Svart är ett bord med en estetiskt tilltalande utformning i kategorin bord från ANNIE. Du kan handla hos Furniturebox för det tilltalande priset 2 495 kr. Bordet kommer att sätta en särskild prägel på alla hem det placeras i. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om ANNIE Bord 150 Teak/Svart från ANNIE

ANNIE är ett modernt och praktiskt bord med stomme svart aluminium och bordskiva i teakfärgad träimitation. Dess raka linjer och och diskreta framtoning gör att bordet passar i de flesta möblemang och på de flesta uteplatserna. Ett gediget bord för sommarens alla tillfällen! Kombinera gärna bordet med snygga stolar ur vårt digra sortiment.MåttLängd: 150 cmBredd: 90 cmHöjd: 72 cm

Söker du ännu mer info om ANNIE Bord 150 Teak/Svart från tillverkaren ANNIE? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: ANNIE Bord 150 Teak/Svart
  • Artikelnummer: 6362300586834663
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: ANNIE
  • Taggar: bord,matbord,utomhus
  • Pris: 2 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa ANNIE Bord 150 Teak/Svart från ANNIE och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ANNIE Bord 150 Teak/Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ANNIE som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ANNIE Bord 150 Teak/Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.