Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
AMONTE

AMONTE Bord 200 Vit/Grå

AMONTE Bord 200 Vit/Grå är ett bord med en estetiskt tilltalande utformning i kategorin bord från AMONTE. Du kan handla hos Furniturebox för det tilltalande priset 3 795 kr. Bordet kommer att sätta en särskild prägel på alla hem det placeras i. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om AMONTE Bord 200 Vit/Grå från AMONTE

AMONTE är en snygg och praktisk möbelserie som passar på de flesta uteplatser. Dess fräscha design för en frisk fläkt genom uteplatsen och ger den en modern och sofistikerad känsla. I serien hittar du tre bord, en hylla, en fåtölj samt en positionsstol. Samtliga möbler är uppbyggda på en stomme av slitstarkt aluminium. Borden och hyllorna har skivor och hyllplan i konstträ. Sittmöblernas sits och ryggstöd i det bekväma materialet textilene. För dig som vill unna dig en komfortabel sommar!Snygg och praktisk möbelserie som passar på de flesta uteplatserBord med underrede i vitlackat aluminium och grå bordsskiva i konstträ.

Söker du ännu mer info om AMONTE Bord 200 Vit/Grå från tillverkaren AMONTE? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

REA på AMONTE Bord 200 Vit/Grå

Just nu är det tillfällig REA på AMONTE Bord 200 Vit/Grå och du kan köpa för 3 795 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 3 995 kr, vilket ger dig en rabatt på 5%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: AMONTE Bord 200 Vit/Grå
  • Artikelnummer: 6362300666013873
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: AMONTE
  • Taggar: bord,matbord,utomhus
  • Pris: 3 795 kr 3 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa AMONTE Bord 200 Vit/Grå från AMONTE och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på AMONTE Bord 200 Vit/Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från AMONTE som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya AMONTE Bord 200 Vit/Grå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.