Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
ALCUDIA

ALCUDIA Bord 150 Gråbeige

ALCUDIA Bord 150 Gråbeige är ett bord med en läcker design som kommer att passa perfekt i ditt hem. Produkten ligger i kategorin bord från ALCUDIA. Du kan handla hos Furniturebox för priset 3 495 kr. Detta bord är en mycket trevlig möbel som passar alla designstilar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om ALCUDIA Bord 150 Gråbeige från ALCUDIA

ALCUDIA är en serie klassiska konstrottingmöbler med stil. Serien består av en tresitssoffa, en fåtölj, en snurrfåtölj, två bordsmodeller samt speciellt framtagna dynor för ännu högre sittkomfort. För dig som söker mysiga möbler med den rätta rotting-looken.Detta vackra bord i konstmaterialet quato och med bordskiva i härdat glas, är med sitt idylliska uttryck och stilfulla detaljer en utmärkt möbel för de allra flest uteplatser. Kombinera gärna bordet med andra möbler ur ALCUDIA Serien.Quató?Quató? har mycket goda egenskaper och uppvisar hög beständighet mot kyla, värme och UV-strålning. Den har dessutom optimerats för god sittkomfort och används på många olika sorters möbler. Möblerna bör förstås hållas rena men behöver i övrigt inget särskilt underhåll.MåttLängd: 150 cmBredd: 80 cmHöjd: 72 cm

Söker du ännu mer info om ALCUDIA Bord 150 Gråbeige från tillverkaren ALCUDIA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: ALCUDIA Bord 150 Gråbeige
  • Artikelnummer: 6362300585432000
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: ALCUDIA
  • Taggar: bord,matbord,utomhus
  • Pris: 3 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa ALCUDIA Bord 150 Gråbeige från ALCUDIA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ALCUDIA Bord 150 Gråbeige ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ALCUDIA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ALCUDIA Bord 150 Gråbeige.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.