Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Gant Home

Original badrumsmatta, antracite

Original badrumsmatta, antracite är en bomull- eller linmatta med ljuvlig och dekorativ formgivning i kategorin bomull- och linmattor från Gant Home. Du kan köpa den hos RUM21 för kostnaden 799 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad.

Mer info om Original badrumsmatta, antracite från Gant Home

Original badrumsmatta från Gant Home. Badrumsmattan som du inte kommer vilja vara utan! I 100 % bomull med groc jaquardväv som ligger helt platt på badrumsgolvet utan att rulla upp sig och är redo för dina blöta fötter efter en dusch eller bad. Mattan är enfärgad med broderat GANT-märke i mitten av mattan.

Söker du ännu mer info om Original badrumsmatta, antracite från tillverkaren Gant Home? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bomull- och Linmattor.

  • Produktnamn: Original badrumsmatta, antracite
  • Artikelnummer: 2714701254741263
  • Kategori: Bomull- och Linmattor
  • Varumärke: Gant Home
  • Taggar: badrumsmattor,golv,mattor,textil,textil-mattor-badrumsmattor
  • Pris: 799 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Original badrumsmatta, antracite från Gant Home och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Original badrumsmatta, antracite ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Gant Home som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Original badrumsmatta, antracite med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.