Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Robert Welch

RW2 Serveringsset Matt, 3 delar

RW2 Serveringsset Matt, 3 delar är snygga och praktiska bestick med en praktfull design i kategorin bestick från Robert Welch. Du kan köpa den hos RoyalDesign för kostnaden 799 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Mycket hög kvalitét. Färgen på utvalda detaljer är matt vilket ger ett stiligt och stilrent intryck.

Mer info om RW2 Serveringsset Matt, 3 delar från Robert Welch

Bestickserien RW2 kännetecknas av eleganta konturer och respektive bestick har även en mjuk konkav detalj i handtaget. Finns i två varianter, med blank och matt yta. Form och funktion i perfekt balans. Bestick som passar utmärkt till vackert traditionellt porslin. Skedar och gafflar är tillverkade av högsta kvalitet, 18/10 rostfritt stål. Knivarna är smidda av speciellt härdat rostfritt stål för en fin skäregg.

Söker du ännu mer info om RW2 Serveringsset Matt, 3 delar från tillverkaren Robert Welch? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bestick.

  • Produktnamn: RW2 Serveringsset Matt, 3 delar
  • Artikelnummer: 4689600639119829
  • Kategori: Bestick
  • Varumärke: Robert Welch
  • Taggar:
  • Pris: 799 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa RW2 Serveringsset Matt, 3 delar från Robert Welch och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på RW2 Serveringsset Matt, 3 delar ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Robert Welch som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa RW2 Serveringsset Matt, 3 delar med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.