Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
info@royaldesign.se
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Gense

Old Farmer Black Bordskniv 4 Pack

Old Farmer Black Bordskniv 4 Pack är snygga och praktiska bestick med ljuvlig och dekorativ formgivning i kategorin bestick från Gense. Du kan köpa den hos RoyalDesign för det trevliga priset 419 kr. Särskilt trevlig produkt i sin kategori. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Mycket hög kvalitét.

Mer info om Old Farmer Black Bordskniv 4 Pack från Gense

Ett mycket robust och vackert bestick i svart POM-plast och rostfritt stål som tål maskindisk. Den danska designern och arkitekten Bent Severin har utformat det populära grillbesticket som är av högsta kvalitet. Besticket passar perfekt såväl till kött, det goda grillspettet som till den fräscha salladen. Samtliga Old Farmer Black som är fint förpackade i rustika trälådor.

Söker du ännu mer info om Old Farmer Black Bordskniv 4 Pack från tillverkaren Gense? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bestick.

REA på Old Farmer Black Bordskniv 4 Pack

Just nu är det tillfällig REA på Old Farmer Black Bordskniv 4 Pack och du kan köpa för 419 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 556 kr, vilket ger dig en rabatt på 25%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: Old Farmer Black Bordskniv 4 Pack
  • Artikelnummer: 4689600648122017
  • Kategori: Bestick
  • Varumärke: Gense
  • Taggar:
  • Pris: 419 kr 556 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Old Farmer Black Bordskniv 4 Pack från Gense och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Old Farmer Black Bordskniv 4 Pack ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Gense som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 81 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.