Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Rosendahl

Grand Cru Soft Pastatallrik 250 mm

Grand Cru Soft Pastatallrik 250 mm är snygga och praktiska bestick med en spännande design i kategorin bestick från Rosendahl. Du kan köpa den hos RoyalDesign för priset 199 kr. Denna produkt är särskilt utvald av oss. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Kommer passa perfekt i exempelvis ditt kök.

Mer info om Grand Cru Soft Pastatallrik 250 mm från Rosendahl

Grand Cru Soft har skapats med ett naturligt formspråk som ger dukningen en enkel design utan att ta fokus från maten. God funktionalitet har stått i fokus vid utvecklingen av serien vilket gör Grand Cru Soft till en bra grund i köket genom hela livet, oavsett om du just har flyttat hemifrån eller sedan länge har skapat ditt eget hem.De runda, enkla linjerna gör att det är lätt att kombinera serien med olika serviser och bestick.

Söker du ännu mer info om Grand Cru Soft Pastatallrik 250 mm från tillverkaren Rosendahl? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bestick.

  • Produktnamn: Grand Cru Soft Pastatallrik 250 mm
  • Artikelnummer: 4689600656903702
  • Kategori: Bestick
  • Varumärke: Rosendahl
  • Taggar:
  • Pris: 199 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Grand Cru Soft Pastatallrik 250 mm från Rosendahl och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Grand Cru Soft Pastatallrik 250 mm ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Rosendahl som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 301 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.