Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Robert Welch

Arden Bestickset 24-Delar, Blank

Arden Bestickset 24-Delar, Blank är snygga och praktiska bestick med en riktigt snygg design i kategorin bestick från Robert Welch. Du kan köpa den hos RoyalDesign för kostnaden 1 796 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad.

Mer info om Arden Bestickset 24-Delar, Blank från Robert Welch

Arden är en serie med ljusstakar, skålar och bestick tillverkade av 18/10 rostfritt stål. Serien karaktäriseras av elegans och klassiska linjer som passar de flesta hem. Produkterna levereras i presentförpackning.

Söker du ännu mer info om Arden Bestickset 24-Delar, Blank från tillverkaren Robert Welch? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bestick.

REA på Arden Bestickset 24-Delar, Blank

Just nu är det tillfällig REA på Arden Bestickset 24-Delar, Blank och du kan köpa för 1 796 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 2 429 kr, vilket ger dig en rabatt på 26%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: Arden Bestickset 24-Delar, Blank
  • Artikelnummer: 4689600637003168
  • Kategori: Bestick
  • Varumärke: Robert Welch
  • Taggar:
  • Pris: 1 796 kr 2 429 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Arden Bestickset 24-Delar, Blank från Robert Welch och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Arden Bestickset 24-Delar, Blank ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Robert Welch som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Arden Bestickset 24-Delar, Blank med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.