Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
WALDEMAR

WALDEMAR Barbord 90 Whitewash/Ek

WALDEMAR Barbord 90 Whitewash/Ek är ett barbord med en strålande tjusig design i kategorin barbord från WALDEMAR. Du kan köpa den hos Furniturebox för varukostnaden 2 395 kr. Kort och gott är detta en mycket trevlig designprodukt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Klassisk skandinavisk design - perfekt för det skandinaviska hemmet och stilen. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem. Skandinavisk design i sin bästa form.

Mer info om WALDEMAR Barbord 90 Whitewash/Ek från WALDEMAR

WALDEMAR Barbord är ett stilfullt bord med influenser från både klassisk och modern möbeldesign. Barbordets välavvägda formspråk och vackra ekfinish skapar en elegant och inbjudande känsla som smittar av sig på resten av inredningen. Bordsskivan är tillverkad i MDF med ekfanér medan ben och underrede är tillverkade i lackat, gummiträ med whitewash-finish. I serien finner du även en matchande barstol. Skandinavisk design när den är som bäst!

Söker du ännu mer info om WALDEMAR Barbord 90 Whitewash/Ek från tillverkaren WALDEMAR? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Barbord.

  • Produktnamn: WALDEMAR Barbord 90 Whitewash/Ek
  • Artikelnummer: 6362301574568430
  • Kategori: Barbord
  • Varumärke: WALDEMAR
  • Taggar: barbord,bord,inomhus
  • Pris: 2 395 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa WALDEMAR Barbord 90 Whitewash/Ek från WALDEMAR och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på WALDEMAR Barbord 90 Whitewash/Ek ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från WALDEMAR som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya WALDEMAR Barbord 90 Whitewash/Ek.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.