Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Ton

No 135 Barstol H61, Svart

No 135 Barstol H61, Svart är ett barbord med intagande design i kategorin barbord från Ton. Du kan köpa den hos RoyalDesign för varukostnaden 2 295 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Kommer passa perfekt i exempelvis ditt kök.

Mer info om No 135 Barstol H61, Svart från Ton

No 135 barstol från Ton. Denna barstol med armstöd har funnits i många hem och miljöer världen över i 150 år. Det är en barstol med tidlös design och vackert formspråk. Barstolen är snygg att ha i köket runt ditt barbord men blir också en dekorativ inredningsdetalj. Tillverkad i bok. Finns i två olika höjder.

Söker du ännu mer info om No 135 Barstol H61, Svart från tillverkaren Ton? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Barbord.

  • Produktnamn: No 135 Barstol H61, Svart
  • Artikelnummer: 4689600639273835
  • Kategori: Barbord
  • Varumärke: Ton
  • Taggar:
  • Pris: 2 295 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa No 135 Barstol H61, Svart från Ton och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på No 135 Barstol H61, Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Ton som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa No 135 Barstol H61, Svart med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.