Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
JAM

JAM Barbord 80 Vit

JAM Barbord 80 Vit är ett barbord med strålande utformning i kategorin barbord från JAM. Du kan köpa den hos Furniturebox för kostnaden 2 895 kr. Särskilt trevlig produkt i sin kategori. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om JAM Barbord 80 Vit från JAM

JAM är ett mycket praktiskt och stilrent bord med vitlackad stomme och bordskiva i glas. Bordet är synnerligen funktionellt och fungerar i vilka sammanhang som helst. Dess raka formspråk och gedigna och förtroendeingivande utstrålning i kombination med det snygga kromade fotstödet ger en atmosfär av mys och lyx. Bordets lågmälda och sofistikerade design och det faktum att det kan fås i två olika storlekar medför att det passar till de allra flesta barstolarna i vårt sortiment.Vitlackat barbord med glasskiva.MåttBredd: 80 cmDjup: 80 cmHöjd: 108 cmBen: 10x10 cm

Söker du ännu mer info om JAM Barbord 80 Vit från tillverkaren JAM? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Barbord.

  • Produktnamn: JAM Barbord 80 Vit
  • Artikelnummer: 6362300567050867
  • Kategori: Barbord
  • Varumärke: JAM
  • Taggar: barbord,bord,inomhus
  • Pris: 2 895 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa JAM Barbord 80 Vit från JAM och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på JAM Barbord 80 Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från JAM som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya JAM Barbord 80 Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.