Varumärke
Om Svenssons i Lammhult:
Över 100 år i branschen
200 varumärken i utbudet
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
0472 - 487 00
svenssons.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
1898

Soft badrumsmatta - grön, stor

Soft badrumsmatta - grön, stor är en badrumsmatta med en läcker design i kategorin badrumsmattor från 1898. Du kan köpa den hos Svenssons i Lammhult för kostnaden 224 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Hos Svenssons i Lammhult får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är i färgen grön.

Mer info om Soft badrumsmatta - grön, stor från 1898

Söker du ännu mer info om Soft badrumsmatta - grön, stor från tillverkaren 1898? Klicka på knappen ovan till Svenssons i Lammhult för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Badrumsmattor.

  • Produktnamn: Soft badrumsmatta - grön, stor
  • Artikelnummer: 6605501520110321
  • Kategori: Badrumsmattor
  • Varumärke: 1898
  • Taggar: badtextil
  • Pris: 224 kr
  • Säljs hos: Svenssons i Lammhult
 
  • Om du är intresserad av att köpa Soft badrumsmatta - grön, stor från 1898 och klickat dig vidare till butiken Svenssons i Lammhult så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Soft badrumsmatta - grön, stor ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från 1898 som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Svenssons i Lammhult får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Soft badrumsmatta - grön, stor.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.