Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
MATCH

MATCH Bomullsmatta 50x80 Röd

MATCH Bomullsmatta 50x80 Röd är en badrumsmatta med elegant & läcker design i kategorin badrumsmattor från MATCH. Du kan köpa den hos Furniturebox för kostnaden 295 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är i färgen röd. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om MATCH Bomullsmatta 50x80 Röd från MATCH

MATCH är en mycket praktisk och prisvärd badrumsmatta. Mattan lämpar sig perfekt för att ta emot dig när du kliver ur duschen eller badkaret, med sin mjuka textur och förmåga att dra till sig fukt ger den dig ett komfortabelt välkomnande. Dessutom är Match vändbar om den ena sidan skulle bli för blöt. Kombinera gärna med övriga artiklar i MATCH-serien, där återfinns frottéhanddukar, duschdraperier, keramik med mera!Röd badrumsmatta.MåttBredd: 50 cmLängd: 80 cm

Söker du ännu mer info om MATCH Bomullsmatta 50x80 Röd från tillverkaren MATCH? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Badrumsmattor.

  • Produktnamn: MATCH Bomullsmatta 50x80 Röd
  • Artikelnummer: 6362301028763126
  • Kategori: Badrumsmattor
  • Varumärke: MATCH
  • Taggar: bomullsmattor,inomhus,mattor
  • Pris: 295 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa MATCH Bomullsmatta 50x80 Röd från MATCH och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på MATCH Bomullsmatta 50x80 Röd ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från MATCH som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya MATCH Bomullsmatta 50x80 Röd.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.