Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Hay

Hay ansiktshandduk, cherokee red

Hay ansiktshandduk, cherokee red är en badrumsmatta med mycket tilltalande design i kategorin badrumsmattor från Hay. Du kan köpa den hos RUM21 för kostnaden 69 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Denna produkt är i färgen grön. Stilren och tidlös skapelse. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om Hay ansiktshandduk, cherokee red från Hay

Gästhandduk i färgserien Cherokee Red från Hay, formgiven av Scholten & Baijings. Stilren och modern handduk i fin färg och mönster. Handduken köps separat som 1-pack men är även en matchande del i frottéserien Cherokee Red. Tillverkad i 100 % bomull. Ger ett fräscht och snyggt intryck i badrummet. Hela serien består av denna gästhandduk (röd), handduk (vit och röd) badhandduk (röd) samt badrumsmatta (röd/vit/grön) som är en färgkombination av den röda färgen och den vita färgen med grönt streck. Tillsammans skapar kollektionen en helhet men var del köps separat.

Söker du ännu mer info om Hay ansiktshandduk, cherokee red från tillverkaren Hay? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Badrumsmattor.

  • Produktnamn: Hay ansiktshandduk, cherokee red
  • Artikelnummer: 2714701760693768
  • Kategori: Badrumsmattor
  • Varumärke: Hay
  • Taggar: badrum,badrumstextilier,rum,rum-badrum-badrumstextilier
  • Pris: 69 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Hay ansiktshandduk, cherokee red från Hay och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Hay ansiktshandduk, cherokee red ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Hay som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 431 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.