Varumärke
Pellevävare

Badrumsmatta Soft Reef, Varmgrå Pellevävare

Badrumsmatta Soft Reef, Varmgrå Pellevävare är en badrumsmatta med stilren utformning i kategorin badrumsmattor från Pellevävare. Du kan köpa den hos Frapp för priset 536 kr. Kort och gott är detta en mycket trevlig designprodukt. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om Badrumsmatta Soft Reef, Varmgrå Pellevävare från Pellevävare

Snygg badrumsmatta i serien Soft Reef från Pellevävare. Badrumsmattan är tillverkad i 100% bomull. Finns i fyra olika färger. Kombinera gärna med andra produkter från Pellevävare.Storlek: 60 x 90 cmMaterial: 100% bomull

Söker du ännu mer info om Badrumsmatta Soft Reef, Varmgrå Pellevävare från tillverkaren Pellevävare? Klicka på knappen ovan till Frapp för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Badrumsmattor.

  • Produktnamn: Badrumsmatta Soft Reef, Varmgrå Pellevävare
  • Artikelnummer: 5057800174437200
  • Kategori: Badrumsmattor
  • Varumärke: Pellevävare
  • Taggar: badrumsmattor
  • Pris: 536 kr
  • Säljs hos: Frapp
 
  • Om du är intresserad av att köpa Badrumsmatta Soft Reef, Varmgrå Pellevävare från Pellevävare och klickat dig vidare till butiken Frapp så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Badrumsmatta Soft Reef, Varmgrå Pellevävare ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Pellevävare som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Badrumsmatta Soft Reef, Varmgrå Pellevävare.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.