Varumärke
Pellevävare

Badrumsmatta Soft Reef, Mörkblå Pellevävare

Badrumsmatta Soft Reef, Mörkblå Pellevävare är en badrumsmatta med stilren utformning i kategorin badrumsmattor från Pellevävare. Du kan köpa den hos Frapp för köpesumman 536 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är blå. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om Badrumsmatta Soft Reef, Mörkblå Pellevävare från Pellevävare

Soft Reef är en snygg badrumsmatta från Pellevävare som är tillverkad i 100% bomull. Finns i fyra olika färger. Kombinera gärna med andra produkter från Pellevävare.Storlek: 60 x 90 cmMaterial: 100% bomull

Söker du ännu mer info om Badrumsmatta Soft Reef, Mörkblå Pellevävare från tillverkaren Pellevävare? Klicka på knappen ovan till Frapp för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Badrumsmattor.

  • Produktnamn: Badrumsmatta Soft Reef, Mörkblå Pellevävare
  • Artikelnummer: 5057800059582548
  • Kategori: Badrumsmattor
  • Varumärke: Pellevävare
  • Taggar: badrumsmattor
  • Pris: 536 kr
  • Säljs hos: Frapp
 
  • Om du är intresserad av att köpa Badrumsmatta Soft Reef, Mörkblå Pellevävare från Pellevävare och klickat dig vidare till butiken Frapp så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Badrumsmatta Soft Reef, Mörkblå Pellevävare ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Pellevävare som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Badrumsmatta Soft Reef, Mörkblå Pellevävare.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.