Varumärke
Om Åhlens:
Sveriges ledande varuhuskedja
Fri frakt till butik
Kontakt:
[email protected]
020 - 49 91 10
ahlens.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning

Cotton Stripe Bath Towel Set, Gray

Cotton Stripe Bath Towel Set, Gray är en inredningsdetalj för badrummet med en mycket snygg formgivning i kategorin badrumsinredning. Du kan köpa den hos Åhlens för kostnaden 249 kr. Denna produkt är särskilt utvald av oss. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar.

Mer info om Cotton Stripe Bath Towel Set, Gray

Två stycken handdukar i bomull.

Söker du ännu mer info om Cotton Stripe Bath Towel Set, Gray? Klicka på knappen ovan till Åhlens för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Badrumsinredning.

  • Produktnamn: Cotton Stripe Bath Towel Set, Gray
  • Artikelnummer: 6960701330138762
  • Kategori: Badrumsinredning
  • Taggar: badrum,handdukar,hem,hem-&-inredning,inredning
  • Pris: 249 kr
  • Säljs hos: Åhlens
 
  • Om du är intresserad av att köpa Cotton Stripe Bath Towel Set, Gray från och klickat dig vidare till butiken Åhlens så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Cotton Stripe Bath Towel Set, Gray ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Cotton Stripe Bath Towel Set, Gray.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.