Varumärke
Om Åhlens:
Sveriges ledande varuhuskedja
Fri frakt till butik
Kontakt:
[email protected]
020 - 49 91 10
ahlens.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning

Väggur Bankers

Väggur Bankers är en produkt designad av Arne Jacobsen med en väldigt tjusig formgivning i kategorin arne jacobsen. Du kan köpa den hos Åhlens för priset 500 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om Väggur Bankers

Väderstationen från Arne Jacobsen ger inte bara en överblick över luftfuktighet, temperatur, lufttryck och tid ? den är också vacker, enkel och dansk design att hänga på väggen. Den danske och internationellt erkände arkitekten Arne Jacobsen har satt sitt tydliga avtryck på allt från arkitektur till inredning, möbeldesign och grafik. Arne Jacobsen framstår idag fortfarande som en av världens ledande modernister. Bland Arne Jacobsens framstående byggnader finns Nationalbanken (1971), som han ritade vägguret Bankers till. Inspirationen till de nya väderstationerna kommer från detta ur. Väderstationen består av väggur (tid), barometer (lufttryck), hygrometer (luftfuktighet) och termometer (temperatur). Alla har måtten Ø 12 cm.

Söker du ännu mer info om Väggur Bankers? Klicka på knappen ovan till Åhlens för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Arne Jacobsen.

  • Produktnamn: Väggur Bankers
  • Artikelnummer: 6960700004428401
  • Kategori: Arne Jacobsen
  • Taggar: dekoration,hem,hem-&-inredning,inredning,klockor
  • Pris: 500 kr
  • Säljs hos: Åhlens
 
  • Om du är intresserad av att köpa Väggur Bankers från och klickat dig vidare till butiken Åhlens så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Väggur Bankers ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Väggur Bankers.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.