Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Design Letters

Design Letters Royal Vas Liten, Svart

Design Letters Royal Vas Liten, Svart är en produkt designad av Arne Jacobsen med en mycket snygg formgivning i kategorin arne jacobsen från Design Letters. Du kan köpa den hos RoyalDesign för det trevliga priset 664 kr. Du kommer inte att ångra ett köp av denna produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om Design Letters Royal Vas Liten, Svart från Design Letters

Royal Vintage är en ny serie designad av Arne Jacobsen. Royal Vintage vaserna har en snygg päronformad design och smälter in i hemmet var man än har den. Finns i 2 storlekar: liten: 10cm och stor: 15cm. Färger: Svart och grön.

Söker du ännu mer info om Design Letters Royal Vas Liten, Svart från tillverkaren Design Letters? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Arne Jacobsen.

REA på Design Letters Royal Vas Liten, Svart

Just nu är det tillfällig REA på Design Letters Royal Vas Liten, Svart och du kan köpa för 664 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 949 kr, vilket ger dig en rabatt på 30%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: Design Letters Royal Vas Liten, Svart
  • Artikelnummer: 4689600656272584
  • Kategori: Arne Jacobsen
  • Varumärke: Design Letters
  • Taggar:
  • Pris: 664 kr 949 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Design Letters Royal Vas Liten, Svart från Design Letters och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Design Letters Royal Vas Liten, Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Design Letters som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Design Letters Royal Vas Liten, Svart med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.