Varumärke
Om Åhlens:
Sveriges ledande varuhuskedja
Fri frakt till butik
Kontakt:
[email protected]
020 - 49 91 10
ahlens.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning

Classic Pencil Case, P

Classic Pencil Case, P är en produkt designad av Arne Jacobsen med en mycket snygg formgivning i kategorin arne jacobsen. Du kan köpa den hos Åhlens för den nätta summan 249 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar.

Mer info om Classic Pencil Case, P

Pennfodral med bokstav.Kollektion: 'AJ Vintage ABC' by Arne Jacobsen (1937).

Söker du ännu mer info om Classic Pencil Case, P? Klicka på knappen ovan till Åhlens för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Arne Jacobsen.

  • Produktnamn: Classic Pencil Case, P
  • Artikelnummer: 6960701301959995
  • Kategori: Arne Jacobsen
  • Taggar: fodral,hem,hem-&-inredning,inredning,kontor,kontor-&-papper,papper,pennskrin,pennskrin-&-fodral
  • Pris: 249 kr
  • Säljs hos: Åhlens
 
  • Om du är intresserad av att köpa Classic Pencil Case, P från och klickat dig vidare till butiken Åhlens så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Classic Pencil Case, P ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Classic Pencil Case, P.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.