Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Iittala

Alvar Aalto Vas Vit, 201 mm

Alvar Aalto Vas Vit, 201 mm är en designprodukt formgiven av den finske Alvar Aalto med en riktigt snygg design i kategorin alvar aalto från Iittala. Du kan köpa den hos RoyalDesign för priset 1 009 kr. Särskilt trevlig produkt i sin kategori. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad.

Mer info om Alvar Aalto Vas Vit, 201 mm från Iittala

Söker du ännu mer info om Alvar Aalto Vas Vit, 201 mm från tillverkaren Iittala? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Alvar Aalto.

REA på Alvar Aalto Vas Vit, 201 mm

Just nu är det tillfällig REA på Alvar Aalto Vas Vit, 201 mm och du kan köpa för 1 009 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 1 199 kr, vilket ger dig en rabatt på 16%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: Alvar Aalto Vas Vit, 201 mm
  • Artikelnummer: 4689600660789207
  • Kategori: Alvar Aalto
  • Varumärke: Iittala
  • Taggar:
  • Pris: 1 009 kr 1 199 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Alvar Aalto Vas Vit, 201 mm från Iittala och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Alvar Aalto Vas Vit, 201 mm ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Iittala som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Alvar Aalto Vas Vit, 201 mm med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.