Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Villeroy & Boch

New Wave Askfat, 170mm

New Wave Askfat, 170mm är en äggkopp med intagande design i kategorin Äggkoppar från Villeroy & Boch. Du kan köpa den hos RoyalDesign för det trevliga priset 469 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Den koppar som pryder denna designprodukt ger den en lyster och lyxkänsla som är svårslagen. Unik formgivning av en framstående designer.

Mer info om New Wave Askfat, 170mm från Villeroy & Boch

New Wave är en helt unik och uppfriskande porslinsserie formgiven av Villeroy & Boch. Med denna härliga serie kan du skapa en vacker och enastående dukning med en personlig stil och touch. New Wave består av tallrikar, fat, äggkoppar, salladsskålar och mycket mer som gör din dukning komplett.

Söker du ännu mer info om New Wave Askfat, 170mm från tillverkaren Villeroy & Boch? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Äggkoppar.

  • Produktnamn: New Wave Askfat, 170mm
  • Artikelnummer: 4689600661696788
  • Kategori: Äggkoppar
  • Varumärke: Villeroy & Boch
  • Taggar:
  • Pris: 469 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa New Wave Askfat, 170mm från Villeroy & Boch och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på New Wave Askfat, 170mm ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Villeroy & Boch som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 31 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från Villeroy & Boch

Inga fler produkter från varumärket hittades.