Varumärke
Rosendahl

Grand Cru äggkopp, 2-pack Rosendahl

Grand Cru äggkopp, 2-pack Rosendahl är en äggkopp med en spännande design i kategorin Äggkoppar från Rosendahl. Du kan köpa den hos Frapp för kostnaden 159 kr. Du kommer inte att ångra ett köp av denna produkt. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar. Stilren och tidlös skapelse. Den koppar som pryder denna designprodukt ger den en lyster och lyxkänsla som är svårslagen.

Mer info om Grand Cru äggkopp, 2-pack Rosendahl från Rosendahl

Två stilrena äggkoppar av blyfritt glas i den klassiska serien Grand Cru från Rosendahl. Matcha med fler produkter i samma snygga design.Material: Blyfritt glasØ: 14 cm Äggkopparna kan diskas i maskin (max 50-55°). Levereras i 2-pack!

Söker du ännu mer info om Grand Cru äggkopp, 2-pack Rosendahl från tillverkaren Rosendahl? Klicka på knappen ovan till Frapp för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Äggkoppar.

  • Produktnamn: Grand Cru äggkopp, 2-pack Rosendahl
  • Artikelnummer: 5057800195411464
  • Kategori: Äggkoppar
  • Varumärke: Rosendahl
  • Taggar: Äggkoppar
  • Pris: 159 kr
  • Säljs hos: Frapp
 
  • Om du är intresserad av att köpa Grand Cru äggkopp, 2-pack Rosendahl från Rosendahl och klickat dig vidare till butiken Frapp så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Grand Cru äggkopp, 2-pack Rosendahl ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Rosendahl som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Grand Cru äggkopp, 2-pack Rosendahl.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.