Varumärke
Stelton

Emma äggkopp, 2-pack Emma äggkopp, 2 st - grå Stelton

Emma äggkopp, 2-pack Emma äggkopp, 2 st - grå Stelton är en äggkopp med en vacker utformning i kategorin Äggkoppar från Stelton. Du kan köpa den hos Frapp för det trevliga priset 199 kr. Du kommer inte att ångra ett köp av denna produkt. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar. Stilren och tidlös skapelse.

Mer info om Emma äggkopp, 2-pack Emma äggkopp, 2 st - grå Stelton från Stelton

Äggkopp i serien Emma från Stelton, designad av Sebastian Holmbäck och Ulrik Nordentoft. Äggkoppen är tillverkad i glaserat stengods och har en stilren design. Kombinera gärna med andra fina produkter i samma serie.DesignutmärkelseSpecial mention GDA 2015iF Product Design Award 2014Red Dot Design Award 2014Höjd: 4,6 cmØ: 4,9 cmTål diskmaskin och mikrovågsugn!

Söker du ännu mer info om Emma äggkopp, 2-pack Emma äggkopp, 2 st - grå Stelton från tillverkaren Stelton? Klicka på knappen ovan till Frapp för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Äggkoppar.

  • Produktnamn: Emma äggkopp, 2-pack Emma äggkopp, 2 st - grå Stelton
  • Artikelnummer: 5057800094946014
  • Kategori: Äggkoppar
  • Varumärke: Stelton
  • Taggar: Äggkoppar
  • Pris: 199 kr
  • Säljs hos: Frapp
 
  • Om du är intresserad av att köpa Emma äggkopp, 2-pack Emma äggkopp, 2 st - grå Stelton från Stelton och klickat dig vidare till butiken Frapp så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Emma äggkopp, 2-pack Emma äggkopp, 2 st - grå Stelton ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Stelton som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Emma äggkopp, 2-pack Emma äggkopp, 2 st - grå Stelton.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.