Varumärke
Alessi

Cico äggkopp Grön Alessi

Cico äggkopp Grön Alessi är en äggkopp med en mycket snygg formgivning i kategorin Äggkoppar från Alessi. Du kan köpa den hos Frapp för köpesumman 149 kr. Särskilt trevlig produkt i sin kategori. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om Cico äggkopp Grön Alessi från Alessi

Cico äggkopp är designad av Stefano Giovannoni för Alessi. Den underbara äggkoppen med tillhörande sked och saltströare (kepsen) finns i flera färger. Lyft på kepsen och placera ägget i huvudet på Cico. Vill man ha salt på sitt ägg får man det från kepsen. En rolig present till dig själv eller någon du tycker om.Färg: Svart, grön, rosa och gulStorlek: 9x8x12 cmMaterial: Plast

Söker du ännu mer info om Cico äggkopp Grön Alessi från tillverkaren Alessi? Klicka på knappen ovan till Frapp för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Äggkoppar.

  • Produktnamn: Cico äggkopp Grön Alessi
  • Artikelnummer: 5057800382719947
  • Kategori: Äggkoppar
  • Varumärke: Alessi
  • Taggar: Äggkoppar
  • Pris: 149 kr
  • Säljs hos: Frapp
 
  • Om du är intresserad av att köpa Cico äggkopp Grön Alessi från Alessi och klickat dig vidare till butiken Frapp så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Cico äggkopp Grön Alessi ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Alessi som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Cico äggkopp Grön Alessi.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.