Varumärke
Rosti

Äggkoppar Margrethe 4-pack Vit Rosti

Äggkoppar Margrethe 4-pack Vit Rosti är en äggkopp med en spännande formgivning i kategorin Äggkoppar från Rosti. Du kan köpa den hos Frapp för det bra priset 99 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är i färgen vit. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Den koppar som pryder denna designprodukt ger den en lyster och lyxkänsla som är svårslagen.

Mer info om Äggkoppar Margrethe 4-pack Vit Rosti från Rosti

Den klassiska Margrethebunken finns även som en söt liten äggkopp! Säljes i 4-pack färg för färg eller som 6-pack.Material: MelaminStorlek: 3,5x4,5 cm

Söker du ännu mer info om Äggkoppar Margrethe 4-pack Vit Rosti från tillverkaren Rosti? Klicka på knappen ovan till Frapp för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Äggkoppar.

  • Produktnamn: Äggkoppar Margrethe 4-pack Vit Rosti
  • Artikelnummer: 5057800152041276
  • Kategori: Äggkoppar
  • Varumärke: Rosti
  • Taggar: Äggkoppar
  • Pris: 99 kr
  • Säljs hos: Frapp
 
  • Om du är intresserad av att köpa Äggkoppar Margrethe 4-pack Vit Rosti från Rosti och klickat dig vidare till butiken Frapp så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Äggkoppar Margrethe 4-pack Vit Rosti ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Rosti som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Äggkoppar Margrethe 4-pack Vit Rosti.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.